Aktuálne ponuky práce

Vodič VZV - Nitra

Hľadáme skúseného Vodiča VZV pre našu pobočku v Nitre. Táto pozícia je ideálna pre kandidáta, ktorý má skúsenosti ako skladník/manipulant/picker, vodič VZV a vodič CXT. Úspešný kandidát bude zodpovedný za manipuláciu s tovarom, jeho presun v rámci skladu a prípravu tovaru na expedíciu. Hľadáme niekoho, kto je schopný pracovať samostatne, má dobré organizačné schopnosti a je detailne zameraný. Táto pozícia vyžaduje fyzickú zdatnosť a schopnosť pracovať v rýchlo sa meniacom prostredí.

Náplň práce

Informácie o pracovnej ponuke

Vodič VZV - Nitra

Hľadáme skúseného a spoľahlivého vodiča VZV pre našu pobočku v Nitre. Táto pozícia je ideálna pre kandidátov, ktorí majú skúsenosti so skladovými operáciami a manipuláciou tovaru.

Očakávame, že budete zodpovedný za presun tovaru v rámci skladu, jeho prípravu na odoslanie a udržiavanie poriadku na pracovisku. Skúsenosti s prácou na tejto pozícii sú výhodou.

Ako vodič VZV budete zodpovedný za manipuláciu s tovarom pomocou vysokozdvižného vozíka. Požadujeme platný oprávnený preukaz na vedenie VZV a skúsenosti s jeho obsluhou.

Skúsenosti s obsluhou CXT sú výhodou, nie sú však nevyhnutné. Ak máte skúsenosti s týmto typom vysokozdvižného vozíka, budete mať v našom výberovom procese náskok.

Ponúkame stabilnú prácu v dynamickom prostredí, konkurenceschopný plat a príležitosti na profesijný rast a rozvoj. Ak máte záujem o túto pozíciu a spĺňate uvedené požiadavky, tešíme sa na vašu žiadosť.

Požadujeme

Ďalšie informácie

Hľadáme skúseného vodiča VZV pre našu pobočku v Nitre. Táto pozícia je ideálna pre kandidáta, ktorý má skúsenosti so skladníckymi operáciami, manipuláciou tovaru a ovláda jazdu na VZV a CXT.

- Prax na pozícii skladník/manipulant/picker
- Prax s ovládaním VZV a CXT
- Schopnosť pracovať samostatne aj v tíme
- Zodpovedný prístup k práci
- Flexibilitu a ochotu pracovať v rôznych pracovných smenách

- Stabilnú prácu v dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti
- Príjemné pracovné prostredie
- Prácu na plný úväzok
- Atraktívne platové ohodnotenie

Ak máte záujem o túto pozíciu, pošlite nám svoj životopis a motivačný list. Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Základné vzdelanie, Stredoškolské bez maturity, Stredoškolské s maturitou, Vysokoškolské I. stupňa, Vysokoškolské II. stupňa

Ponúkame

Naše  firmené   benefity  sú  rozdelené  do  3 kategórií - Bronze, Silver a Golde  a  nájdete  medzi nimi tieto:

  • Týždenná záloha do výšky 50,-€/počas prvých 2 mesiacov trvania PZ/ - prvá záloha je možná po odpracovaní 5 pracovných dní
  • Poskytnutie ubytovania za zvýhodnenú cenu
  • Sociálne a právne poradenstvo v oblasti exekúcií a súdnych sporov
  • Darček pri životnom jubileu – narodeninách /okrúhle napr. 30, 40, 50 rokov/ - poukážka v hodnote 10,- €
  • Bonus za odporučenie zamestnanca „Priveď kamaráta a získaš odmenu 100,-€“ 
  • Lístok/vstupenka zdarma na spoločenské a kultúrne akcie /kino, športové zápasy/ 1x za 12 mesiacov v súhrnnej hodnote 15,-€
  • Bezúročná pôžička do výšky 1 000,-€
  • Vecné darčeky pre deti zamestnancov (MDD, Mikuláš)
  • Darček pri životnom jubileu – narodeninách /okrúhle napr. 30, 40, 50 rokov/ - poukážka v hodnote 10,-€
  • Koncoročné firemné darčeky

ZDARMA  zabezpečená doprava v rámci NR a z ďalších smerov: Nové Zámky, Piešťany, Sereď, Trnava, Hlohovec, Topoľčany, Zlaté Moravce, Levice, Šaľa, Tešedíkovo, Galanta, Partizánske, Komárno, Hurbanovo, Tlmače, Vráble, Šurany/

O firme

Skupina EUROPERSONAL s viac ako 1500 zamestnancami je dynamickým, flexibilným a predovšetkým stabilným poskytovateľom služieb v oblasti personálneho leasingu a ľudských zdrojov, kde má dlhoročné skúsenosti na slovenskom aj zahraničnom pracovnom trhu. Patríme medzi lídrov personálneho leasingu v oblasti automobilového priemyslu, logistických služieb a v neposlednom rade aj v rámci elektrotechnického priemyslu. Spoločnosť bola založená v roku 2006 a je držiteľom ISO 9001:2015 a ISO 14001:2015.

Kontakt

Miroslava Valentíny(421908961969, )

Napíšte nám, radi zodpovieme vaše otázky

Poskytujeme zamestnanie

viac ako 1400 zamestnancom.

Sme členom

Asociácie personálnych agentúr Slovenska (APAS).